Och hur ställer man sig till droger som medlem i en kristen MC-klubb? Återigen är ställningstagandet till detta ämne fullständigt individuellt. Inte alla har problem med alkohol och droger och vår store Gud har det definitivt inte, inte enligt Bibeln. Men återigen handlar det om att visa sin syster och sin broder kärlek. Att vara stor nog att kunna avstå från alkoholen om man vet att det finns knuttar på klubben som har problem med sammalunda. Att göra annorlunda vore kärlekslöst för det första men för det andra, varför ska jag låta min frihet dömas av någon annan? Det vill jag inte utsätta mig för. Det står så i Bibeln; varför ska min frihet få dömas av någon annans samvete? Det handlar alltså om individen och den närvarande omgivningen.

I övrigt handlar allt om mig och Gud, inga andra, ingen annan. Har jag rent samvete inför Gud så behöver jag inte ta på mig någon skuld och skam för att någon annan tycker det! Det står till och med om cannabis i Bibeln. Inte uttryckligen “cannabis” men i Uppenbarelsebokens näst sista kapitel står det om plantor stora som träd med helande löv. Man får anta att om Gud är verklig så är även detta helande löv verkligt. Och vad är ett helande löv som är verkligt? Cannabis. Punkt. Så står det i alla fall i regelboken. Vi får även anta att oavsett om man är knutte eller ej så befinner vi oss alla i den sista tiden nu – och då går vi mot en legalisering av detta helande löv. Cannabis har helande egenskaper och botar bland annat astma.

Men – det skulle aldrig falla en kristen knutte in att sälja droger. Aldrig i livet. För varför ska jag tjäna pengar på något som kanske kan bli en annan persons undergång? Jag vet ju inte om personen har anlag för missbruk. Det vore synd, att missa målet, att sälja droger för Egons skull. Egon gillar pengarna. Den kristne knutten gillar Vägen, Sanningen och Livet; Jesus.