Vad ska man då akta sig för som kristen biker? Precis det som alla andra borde akta sig för. Om Egon inte hålls under mattan kan man återigen ramla dit på missbruk och frestelser som han brukar locka med. Man klarar sig inte själv som troende. Många stora MC-killar med pokaler och titlar har ramlat tillbaka i olika typer av missbruk när de slagit sig för bröstet och ansett att jag “KAN SJÄLV”. Man måste vara ödmjuk d.v.s. mjuk mot ödet. Är man det ska man kunna logga in och spela poker, blackjack eller slots på http://casinocalzone.nu utan risk att bli Egons slav igen.

Faktum är att som kristen så är man mer fri än andra människor. Men man kan inte äventyra sin kristna tro och sin ställning som Guds barn genom att slå sig för bröstet och tro att allt är klart bara för att man är “frälst”. Så enkelt är det inte. När man tar emot Jesus som sin Herre då börjar vandringen. Man behöver döpa sig och ta emot den helige ande. Allt det där låter som goja och humbug innan man förstått vad det handlar om. Men efter att allt det har gjorts så måste man hålla sig på den smala vägen. Om man tror sig ska få någon slags fribiljett till hoj-himlen för MC-knuttar så tror man fel.

Att slå sig för bröstet och tro att man “kan själv” är väldigt farligt och det ligger nära till hands för alla. Speciellt i början av sin trosvandring. Det är Egon som vägrar släppa greppet om självet, Egon som vägrar fatta att man bytt MC-klubb.

Gå försiktigt på vägen och håll dig till din nye Herre. Läs manualen, Bibeln, och sök till en kristen MC-klubb med bröder och systrar som kan följa med dig på vägen. Då är det lugnt.